mila


16142292_1312565965433520_6425778146948203150_n 16143330_1312566078766842_3255395281910567529_n 16174880_1312565775433539_1712819879335830465_n 16252166_1312565895433527_8274105124256902954_o

Jaglane rafaello
200g kaszy jaglanej
450 ml mleka
2łyżki miodu
Kilka kropli esencji migdałowego i gumowej
6łyżek wiórek kokosowych plus 4łyżki do obtoczenia
Do mleka wlać miód esencje i wsypać kaszę. Gotować 15 min na małym ogniu co jakiś czas mieszając.
Po 15 min zdjąć z gazu lekko przestudzić do jeszcze ciepłej masy dodać 6łyżek wiórek i wymieszać.
Jak masa będzie letnią formować kulki i obtoczyć w wiórkach. Pyszne też jest gdy kulki obtoczy się w kakao i do środka polecam dac też migdalka

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *